>IJsland nieuw in Europa-Park

>Europa-Park, het grootste attractiepark van Duitsland, heeft een nieuw (dertiende) themagebied: IJsland. Het park is daarmee vergroot tot 85 ha. Aanstaande zaterdag (4 april) opent Europa-Park haar poorten voor een nieuw seizoen.
Met ingang van dit seizoen kunnen gasten genieten van een spectaculaire reis langs ruige rotsformaties en adembenemende landschappen. In 2,5 seconde worden de passagiers in de nieuwe megacoaster ‘blue fire’ van 0 naar 100 km/u gekatapulteerd en razen in spectaculaire wagentjes rakelings langs de gespleten rotslandschappen van IJsland.
Steeds weer slingert de trein rakelings langs diepe kloven, om zich vervolgens een weg door het gesteente te banen voordat hij de hoogste looping van een katapultachtbaan in Europa maakt.
Kurkentrekkerachtige railformaties met vele extra over-de-kop-elementen zorgen ervoor dat gasten niet meer weten, wat boven en onder is. Naast de avontuurlijke rit in de megacoaster is een indrukwekkend themagebied bijgekomen: IJsland, compleet met een eilanddorpje vol bonte vissershuisjes, omzoomd door imposante rotsen.
Europa-Park is geopend van 4 april tot 1 november 2009, dagelijks van 9 tot 18 uur (langere openingstijden in het hoogseizoen). Meer informatie op www.europapark.de.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.