>Kinderduikkamp op Curaçao

>De schoolvakanties naderen weer, een goede gelegenheid om met kinderen vakantie op Curaçao te vieren. Met en voor kinderen van diverse leeftijden is er op Curaçao veel te beleven en te doen. Ze hoeven zich geen moment te vervelen. Van 27 juni tot en met 4 juli 2009 vindt het 9e Kids Sea Camp plaats op Curaçao. Kinderen van 4 tot 15 jaar worden gedurende een week vanuit het 4-sterren resort Kontiki Village Beach & Resort en de duikschool Ocean Encounters klaargestoomd tot heuse duikers. In kleine groepjes onder leiding van deskundige begeleiders maken kinderen kennis met de onderwaterwereld door onder andere zwem- en snorkelexcursies en junior cursussen. Kinderen boven 10 jaar met een duikcertificaat gaan duiken met leeftijdgenoten op de mooiste duiklocaties van Curaçao, zoals Tugboat en Sandy’s Plateau. Ook ouders zijn van harte welkom om mee te doen aan de diverse duikactiviteiten en
Naast snorkelen en duiken staan er ook dit jaar weer vele andere activiteiten op het programma. Bijvoorbeeld zwemmen met dolfijnen bij de Dolphin Academy en samen schilderen aan een heuse ‘Sucba diving hall of fame’, een kunstwerk met als onderwerp de zee en het zeeleven. Meer informatie over en aanmelden voor het Kids Sea Camp op Curaçao: www.kidsseacamp.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.