>Koetsentocht door kasteeltuin

>Op zondag 3 mei houdt menvereniging Noord Limburgse Aanspanning in samenwerking met Kasteeltuinen Arcen en Peter van ‘t Hof, en onder auspicien van de Nederlandse Vereniging Tradioneel Gerei, een koetsentocht in Arcen en omgeving. Deze tocht van bijzondere aanspannen telt tevens mee voor het Nederlands kampioenschap. Het is uniek dat een tocht bij de eerste editie meteen dit predikaat meekrijgt. Juryleden van de NVTG zullen de aanspanningen beoordelen. Tientallen aanspanningen zullen gedurende deze dag in Kasteeltuinen Arcen, het centrum van Arcen en in de omgeving te zien zijn. Tijdens de lunch zullen de koetsen en hun koetsiers en passagiers op het toernooiveld van kasteeltuinen te bewonderen zijn. Het staat het publiek vrij om vragen te stellen en om de bijzondere rijtuigen van dichtbij te bewonderen. Een tradionele speaker zal de gasten vertellen om welke paardenrassen het gaat en welke bijzondere koetsen het publiek passeren. Er zullen in de omgeving van Arcen twee tochten worden gereden, een ochtend- en een middagtocht. Meer informatie vindt u op www.kasteeltuinen.nl of www.traditioneelgerij.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.