>Kustgebieden overtroeven Amsterdam

>Ondanks de kredietcrisis lijkt Nederland er tijdens de Paasvakantie weer massaal op uit te trekken. Een evaluatie van alle binnenlandse en buitenlandse hotelboekingen via de hotelboekingssite www.hoteliers.com leert dat de Nederlandse kust en de Waddeneilanden de absolute favoriet zijn. In de top tien van hotelboekingen via www.hoteliers.com domineren kustbestemmingen waaronder Zeeland, Schiermonnikoog, Texel, Rockanje, Haarlem en Ameland. ‘Zand, zee en zuinig zijn zonneklaar de maatstaven voor de Paasvakantie. Men wil er op uit en uitwaaien maar men boekt wel zeer prijsbewust: met name hotels in de 3-sterrencategorie doen het bij ons goed,’ aldus directeur Erik Baumann van www.hoteliers.com. De hotelboekings-organisatie verwacht dat de mooie weersverwachtingen en het gunstig vallend Paasweekeinde de reserveringen de komende periode een verdere impuls zullen geven. Via www.hoteliers.com kunnen kamers in ruim 1000 hotels in Nederland geboekt worden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.