>Landal bouwt Waterpark in Flevoland

>Landal GreenParks breidt het portfolio uit met een nieuw park in Flevoland. Landal Waterparc Veluwemeer, dat dichtbij de visserstadjes Harderwijk en Elburg komt te liggen, wordt een park op topniveau met een nautische uitstraling. De bouw van het park is inmiddels gestart; medio 2010 kunnen de eerste gasten worden verwelkomd.
Landal Waterparc Veluwemeer krijgt de beschikking over luxe accommodaties, veelal gelegen aan het water, met uitzicht over het Veluwemeer. Er worden 200 recreatievilla’s gebouwd, types variërend van 4- tot 16-persoons, waarvan een groot aantal ook een luxe uitvoering kent met o.a. een sauna en zonnebank. Daarbij worden 150 recreatieappartementen gerealiseerd, waarvan 50 appartementen beschikbaar zijn voor de verhuur. De appartementen variëren in grootte van 4- tot 6-persoons en kennen ook een luxe variant. Landal Waterparc Veluwemeer wordt een park op topniveau met een nautische uitstraling die men ook terugvindt in de inrichting van de accommodaties.
Aangrenzend aan het park wordt een royaal en luxueus ingericht centrumgebouw gerealiseerd met restaurants, een binnenzwembad en een overdekt speelparadijs voor kinderen. “Dit park vormt een prachtige toevoeging aan onze portfolio. Het park biedt volop watersport-mogelijkheden en heeft een eigen jachthaven. Dichtbij ligt een 36-holes golfbaan en in de nabije omgeving van het park bevinden zich uitgebreide dagrecreatiemogelijkheden, zoals o.a. Dolfinarium, Walibi World en Batavia Stad. Dit park biedt voor ieder wat wils”, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.