>Liften Alpbachtal Seenland gratis

>Alpbachtal Seenland snijdt in dure uitgaven op de vakantiebestemming. Op 1 juli introduceert de vakantieregio als allereerste in Tirol een elektronische ‘inclusive card’, die iedere vakantieganger, jong of oud, bij aankomst automatisch ontvangt. Met deze ‘Alpbachtal Seenland Card’ kunnen alle gasten gratis en onbeperkt gebruik maken van de drie belangrijkste liften in het gebied. Maar de pas biedt ook vrij toegang tot o.m. diverse zwembaden, het openluchtmuseum ‘Tiroler Bauernhöfe’ en geeft recht op extra kortingen. De toerist betaalt niets extra’s voor de pas en kan zodoende tijdens de vakantie veel geld besparen. De pas biedt gedurende het verblijf (al vanaf één overnachting) vrij en onbeperkt toegang tot de Wiedersberger­horn­bahn in Alpbach, de Reitherkogelbahn in Reith i.A., de Sonnwendjochbahn in Kramsach, het overdekte zwemparadijs in Alpbach, de Reither Badesee, de zwembaden in Brixlegg en Münster, het Museum Tiroler Bauernhöfe evenals onbeperkte deelname aan begeleide wandeltochten en stadswandelingen onder leiding van een gids door het Renaissance-stadje Rattenberg. De ontwikkeling en invoering van de card worden volledig gefinancierd door het Tourist Board Alpbachtal Seenland. Hiermee is een investering van EUR 600.000,- gemoeid.
Alpbachtal Seenland heeft vijf meren, waaronder de drie warmste in Tirol, 900 km wandel- en hiking paden, meer dan 250 km bikertrails, volop outdoor-activiteiten in de bergen en in het water en één van de grootste skateparks in Europa zijn de belangrijkste highlights. www.alpbachtal.at/card.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.