>Linnaeushof opent nieuwe attractie

>Linnaeushof opent woensdag 15 april een nieuwe attractie. Truus en Louis van Gaal, ambassadeurs van Spieren voor Spieren, openen een negen meter hoge toren. Met de hulp van ambassadeurs Truus en Louis van Gaal en topsporters zoals Pieter van de Hoogenband, Frank en Ronald de Boer zamelt Spieren voor Spieren (www.spierenvoorspieren.nl) geld in voor kinderen met een spierziekte. Linnaeushof in Bennebroek draagt de stichting een warm hart toe en gaat ze komend seizoen actief steunen. In Europa’s grootste speeltuin verschijnt een nieuwe attractie, een negen meter hoge toren met uitzicht over het hele park. Bezoekers gaan aan de voet van de toren in een stoeltje zitten en hijsen zich op eigen spierkracht naar boven. Onder het motto ‘Met Spieren voor Spieren naar de top’ maakt Linnaeushof voor iedere bezoeker die de top bereikt een bijdrage over naar Stichting Spieren voor Spieren.
De nieuwe toren is slechts één van de ruim driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties in Linnaeushof. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, het Pioniersdorp en waterspeeltuin De Oase.
Linnaeushof, Rijksstraatweg 4, Bennebroek, www.linnaeushof.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.