>Mammoetbotten opgraven met Pasen

>Kids die zin hebben in een avontuurlijk Pasen, kunnen van zaterdag 11 april tot en met maandag 13 april op bezoek komen in Expeditie Ecodrome Zwolle. Tijdens het paasweekend organiseert het Zwolse themapark de Kinderkampioenschappen Mammoetbotten Graven. De kids die het snelst alle botten hebben opgegraven, maken kans op prijzen. De meeste kinderen zullen met Pasen natuurlijk weer naarstig op zoek gaan naar paaseieren in de tuin of op school. Voor de avontuurlijke kids organiseert Expeditie Ecodrome Zwolle dit jaar een ander soort zoektocht. Ook staat de parkspeurtocht deze dagen in het teken van ‘botten zoeken’. Voor deelname aan de wedstrijd kunnen kids zich inschrijven bij de kassa; er zijn verschillende rondes. Per ronde ontvangt de winnaar een prijs, In de finale wordt uiteindelijk gestreden om de hoofdprijs. Expeditie Ecodrome Zwolle (Willemsvaart 19, Zwolle) is in het paasweekend geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. www.ecodrome.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.