>Modern interieur bij Finnair

>Luchtvaartmaatschappij Finnair gaat het cabine-interieur van zijn gehele vloot vernieuwen.
Zowel Economy als Business Class worden onder handen genomen. Stoelbekleding, vloerbedekking, plafond- en zijpanelen en verlichting worden vernieuwd. ‘Wij maken gebruiken van zogeheten Scenario cabineverlichting: het toegepaste lichtniveau past zich automatisch aan aan de intensiteit van de zon. Door het lichtniveau van de zon te simuleren, kunnen passagiers zich wat makkelijker acclimatiseren aan de tijdzone van hun bestemming,’ aldus Finnair’s hoofd Customer Experience Markku Remes.. Het nieuwe interieur beleefde zijn vuurdoop met de eerste intercontinentale vlucht van de Finnair’ s nieuwe Airbus A330 naar New York. Over twee jaar zal de gehele vloot in het nieuwe jasje zijn gestoken. Verantwoordelijk voor de aanpassing is de Zwitserse ontwerper Christine Lüdeke alsmede het eveneens in Zwitserland gevestigde bedrijf Lantal Textiles.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.