>MTV loves Malta!

>Vorig jaar werd bekendgemaakt dat het eiland Malta voor 3 opeenvolgende jaren dé locatie is voor het muzikale zomerfestival Isle of MTV. Dit jaar gaat het zomerfestival van start van 3 tot en met 8 juli. De indrukwekkende line up van artiesten als The Black Eyed Peas, Lady GaGa, Metro station en onze eigen Nederlandse Esmée Denters zorgt voor een spectaculair gratis live concert voor een publiek van 50.000 personen op het Il-Fosos plein in Floriana. Fantastische strandfeesten en verschillende nachtclubs zullen er ook dit jaar alles aan doen om alle verwachtingen waar te maken en het vorige jaar te overtreffen.
The Black Eyed Peas is één van de meest succesvolle bands ter wereld. De band krijgt alom erkenning voor het doorbraakalbum Elephunk, de singles “Where is the Love?” en “Shut Up” alsook het album “Monkey Business” waar wereldwijd meer dan negen miljoen exemplaren van over de toonbank gingen en waar de singles “Don’t Phunk With My Heart” en “My Humps” op stonden die een Grammy Award ontvingen.
Na fantastische recensies van haar optreden tijdens het evenement in 2008, is ook Lady GaGa dit jaar weer van de partij. Op 22-jarige leeftijd maakte Lady GaGa furore in de New York’s Lower East Side club scene met het aanstekelijke dance-pop party nummer ‘Beautiful Dirty Rich’ en haar wilde, theatrale, vaak uitdagende kunstzinnige optredens.
Tot slot komt ook onze eigen Nederlandse singer-songwriter Esmée Denters met haar edgy, soul-pop-R&B-geluid naar Malta. Esmée is via YouTube ontdekt door Justin Timberlake.
www.visitmalta.com | www.isleofmtv.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.