>Nederland wandelt en fietst meer

>In tijden waarin reislustig Nederland het boeken van een vakantie uitstelt of dichterbij op vakantie gaat, is de verwachting van de ANWB dat mensen vaker een dagje uit zullen gaan om ‘leuke dingen’ te doen. Daarbij is een wandeling of fietstocht bij Nederlanders veruit
favoriet. Spannend is hoe de dagjes uit, waaraan kosten zijn verbonden, zich dit jaar zullen ontwikkelen. De ANWB verwacht dat het bezoek aan evenementen, een dagattractiepark en, winkelen en uit eten gaan onder druk komen te staan. Vrijetijdsbesteding zal de komende tijd meer worden gedaan met familie en kennissen en wordt minder spectaculair, verwacht de ANWB. En al is het niet spectaculair en avontuurlijk, men wil wel graag wat meemaken en
beleven om er daarna over te kunnen vertellen en na te genieten. Zo is er een toenemende vraag naar themawandelingen en -fietstochten. De ANWB zal de komende periode ter inspiratie in haar bladen en internet extra aandacht geven aan de mogelijkheden voor een Dagje Erop
uit. Jaarlijks ondernemen Nederlanders 427 miljoen wandelingen en 205 miljoen fietstochten.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.