>Nieuw bij Eurocamp: zwemles voor peuters

>>Nieuw bij Eurocamp: zwemles voor peuters 9Om peuters voor te bereiden op het grote avontuur dat ‘zwemmen’ heet, introduceert Eurocamp peuterzwemlessen voor haar kleine gasten, van 1 tot 5 jaar. Op vijf Franse Petit Paradis campings van Eurocamp is er in de periode van 20 mei tot 5 juli de mogelijkheid om een peuterzwemles te volgen. De lessen zijn gratis en gasten hoeven vooraf niet te reserveren.
De zwemlessen van Eurocamp zijn gratis en de begeleiding is in handen van bevoegde zweminstructeurs. In de periode van 20 mei tot 5 juli wordt er twee keer per dag een half uur les gegeven (behalve op dinsdag). De zwemlessen zijn onderverdeeld in twee groepen: voor peuters van 1 tot 2 jaar en van 2 tot 5 jaar. De groepsgrootte hierbij is 6 tot 12 peuters met een begeleidende ouder.
De zwemlessen zijn beschikbaar op vijf Petit Paradis campings in Frankrijk: drie in Bretagne en één in de regio’s Dordogne en Languedoc. Het is niet nodig vooraf te reserveren. De peuters leren gedurende de zwemles om zich veilig te voelen in, en vertrouwd te raken met het water. Daarnaast worden de basisvaardigheden geleerd, waarmee het een goede voorbereiding is op het echte zwemdiploma. Met het certificaat dat de peuter na afloop krijgt kan hij vol trots en vertrouwen terugkijken op een spettervakantie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.