>Nieuwe reisgids Ecuador

>

Say Hi[Image by …-Wink-… via Flickr]

Medio april verschijnt bij Insightguides een nieuwe versie van de Nederlandstalige Insight Guide Ecuador. Ecuador dankt haar naam aan de evenaar die dwars door het land loopt. Dat dit bijzondere geografische feit niet de enige bezienswaardigheid is, laten de auteurs en fotografen in woord en beeld zien. Ecuador is een land van boeiende volken en wonderschone natuurschatten. De auteurs nemen de lezer mee op reis van de hoofdstad Quito naar de ondoordringbare Amazone-oerwouden. Van de met ijs bedekte vulkanen op de evenaar naar de langgerekte kuststrook aan de Grote Oceaan. In het voetspoor van Charles Darwin maakt men kennis met de fenomenale Galápagoseilanden. Een unieke plek op aarde waar nog een aantal zeldzame diersoorten in het wild is te bewonderen. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina’s over onder ander ‘Koloniale Architectuur’, ‘Ontdekkingsreizigers’ en ‘Treinreizen’. Verkoopprijs € 24,90 – ISBN 978.90.6655.173.2 www.insightguides.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.