>NL-gids van Costa Cruises

>Cruisemaatschappij Costa Cruises uit Italië heeft nu al de Nederlandstalige jaarbrochure 2010 uitgebracht. Hierin weer exclusieve vaarbestemmingen die de sleutel zijn tot Costa’s succes.
In 2008 koos 1 van elke 5 Europese cruisepassagiers voor Costa. Met in totaal 1.2 miljoen gasten in 2008 (een record in de gehele Europese cruise-industrie), een bemoedigende start van 2009, meer schepen in aanbouw dan welke maatschappij ook ter wereld, meer dan 250 bestemmingen waaronder exclusieve bestemmingen in het Verre Oosten, Arabische Golf en Indische Oceaan.
De betrouwbaarheid van een merk dat al 60 jaar cruises organiseert is in onzekere tijden een belangrijke factor, aldus het bedrijf. Daarnaast heeft Costa vorig jaar al een aantal initiatieven gelanceerd om de boekingen te blijven stimuleren. De annuleringsvoorwaarden waren versoepeld, nog gunstigere voorwaarden voor families, scherpere vroegboekvoordelen en speciale winterpromoties houden bij Costa de vaart er in. In de 2010 brochure gaat Costa nog verder met speciale aanbiedingen en kortingen voor families, singles en groepen.
In totaal is de capaciteit van Costa in 2010 met 16% uitgebreid met 250 bestemmingen en 100 verschillende reisroutes. Nieuw zijn de zomercruises naar Groenland, cruisevakanties in Amerika en Canada en de nieuwe aanloophavens in de Middellandse Zee aan de Costa Smeralda (Sardinie), Capri, Monte Carlo, Libië en Israel. Verder zijn er twee nieuwe types excursies. In 2010 zijn er 240 eco excursies naar natuurparken en reservaten, waarbij de impact op het milieu minimaal is en de lokale bevolking maximaal profiteert. Ook nieuw zijn de food & wine excursies, naar restaurants uit de Michelin gids staan.
De nieuwe gids is te verkrijgen via het ANVR reisbureau of te bestellen via www.reisgidsen.nl. Alle reisschema’s zijn ook te bekijken op www.costacruise.com.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.