>Op avontuur in Engeland

>>Op avontuur in Engeland 8Zes prachtige natuurgebieden in Groot-Brittannië vormen het decor van het nieuwe aanbod van Eurocamp: ‘UK Escape’. Op negen campings genieten vakantiegangers van de rustieke landschappen, in combinatie met het comfort van een Eurocamp bungalowtent. Daarnaast is er een activiteitenprogramma in de natuur onder leiding van echte Forest Rangers. Door de lage koers van de Engelse pond is een vakantie met ‘UK Escape’ ook nog eens interessant voor de portemonnee.
Avonturiers genieten met UK Escape van de indrukwekkende vergezichten op Mount Snowdon in Wales, de bossen en heidevelden van North Yorkshire en Forest of Dean als ook van de meren in Lake District. In het jongste National Park van Engeland, The New Forest aan de zuidkust, lopen pony’s en runderen zelfs vrij rond en met een beetje fantasie spotten liefhebbers het Monster van Loch Ness in Schotland.
De bungalowtenten van Eurocamp beschikken in Groot-Brittannië over een grote leefruimte en een apart slaapgedeelte met echte bedden, kussens en dekens. Linnengoed dient zelf meegenomen te worden. Hoewel er geen elektriciteit aanwezig is in de tenten, staan opwindlantaarns klaar voor licht en is er een koelbox met koelelementen. Extra fijn is UK Escape voor vroegboekers: wie vóór 16 mei boekt ontvangt 10% kennismakingskorting en profiteert daarmee van extra voordeel naast de lage koers van de pond. www.eurocamp.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.