>Op naar de Rode Zee!

>
Op zaterdag 4 april aanstaande trotseren ruim 40 deelnemers het koude water van de Noordzee. Een prima start van alweer de tweede editie van de Red Sea Challenge. Een uitdaging van avontuur en het goede doel. Een initiatief van de makers van de Amsterdam Dakar Challenge. Naast het draaiende houden van hun oude bolides is de Red Sea Challenge pas geslaagd wanneer iedereen een duik heeft genomen in de 5 plassen die je onderweg tegenkomt, te beginnen met een duik in de Noordzee.
De Amsterdam Dakar Challenge, de grote broer van de Red Sea Challenge, staat bekend om de grote opbrengsten voor projecten in NW Afrika. Geheel in traditie zetten de teams van de Red Sea Challenge zich in voor het goede doel. Vorig jaar is er een start gemaakt met steun aan twee weeshuizen in Bulgarije, waar de kinderen onder erbarmelijke toestanden leven.
Mede dankzij de Red Sea Challenge kan er dit jaar een verbouwing worden gerealiseerd bij de weeshuizen. Zo hebben de teams ‘De Kleindochters van Frans’ en ‘Missie Bussie’ hiervoor tegels, bouwmaterialen en splinternieuw vinyl gesponsored gekregen. Ook hebben de teams allerlei andere goederen ingezameld en is er een fondsenwervingsactie opgezet. Iedereen die dat wil kan de spectaculaire start op zaterdag 4 april op het strand van Zandvoort meemaken. Locatie: De Beach Club (op het strand bij Riche), Boulevard Barnaart 65, 2041 JA Zandvoort. De daadwerkelijke start is 10:45 uur (Alle teams nemen een duik in de Noordzee en vertrekken vanaf het strand). Teams zullen via het Message Board op de website dagelijks te volgen zijn tijdens hun Challenge. www.redseachallenge.com

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.