>Ötztal Trek – nieuwe wandelroute door Tirol

>Voor sportieve hikers en bergwandelaars heeft Tirol er een nieuw bergavontuur bij. De in totaal 400 km lange Ötztal Trek bestaat uit 22 aansluitende etappes en 15 varianten. De route start bij het station in Ötztal en loopt richting het oosten over kloven, bergkammen en toppen en van berghut naar berghut naar Obergurgl en Vent. Prachtige panorama’s en veelzijdige landschappen zijn één van de vele ingrediënten van de Ötztal Trek. Via een westelijke route keer je vervolgens terug bij het treinstation van het dal. Letterlijk hoogtepunt is de 3.497m hoge Fluchtkogel bij Vent; een deel van de route kruist de 3.000 m grens. Meer informatie: www.oetztal.com.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.