>Paasbrunch in dierentuin

>Wie zelf thuis heeft genoten van een paasontbijt, kan een paar uur later al genieten van een brunch in Dierenrijk. Niet door zelf aan te schuiven voor een volgende maaltijd, maar door te kijken bij de vermakelijke paasbrunch voor onder meer de bruine beren en berberapen. Op eerste en tweede paasdag worden de dieren tijdens deze brunch verwend met eieren en andere lekkernijen.
In Dierenrijk (Baroniehei, Nuenen), dat dit jaar vijf jaar bestaat, wordt Pasen dit jaar op een bijzondere manier gevierd. Kids kunnen tijdens het paasweekend (van vrijdag 10 tot en met maandag 13 april) deelnemen aan een speciale paasspeurtocht, die hen langs alle verblijven in het park zal sturen. De eieren kunnen namelijk overal verstopt liggen. Voor degenen die de meeste eieren weten te vinden, liggen prijzen klaar. Eerste en tweede paasdag wordt voor de wilde zwijnen, bruine beren, berberapen en ijsberen extra feestelijk: zij zullen deze dagen getrakteerd worden op een speciale paasbrunch op basis van, hoe kan het ook anders, eieren. Het verorberen van deze paasbrunch levert leuke plaatjes op, waarna bezoekers aan kunnen schuiven in restaurant de Brabantse Hoeve voor heerlijke (paas)lekkernijen.
Dierenrijk in Nuenen (vlakbij Eindhoven) biedt naast ijsberen, olifanten, tijgers, berberapen, zeehonden en tal van andere dieren ook spectaculair kidsvermaak dat kinderen laat ervaren hoe dieren leven en wat dieren kunnen. Regelmatig organiseert het park thema-events, voederpresentaties en muziekshows. www.dierenrijk.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.