>Reisverzekering voor kleinkinderen

>Op vakantie met kleinkinderen is heel leuk en gezellig, maar ook een hele verantwoordelijkheid voor de grootouders. Speciaal voor “OOKKIE, Opa & Oma KleinKind vakantIEs”, heeft Europeesche Verzekeringen daarom een speciale dekking toegevoegd aan de reisverzekering. Bij het afsluiten van een reisverzekering voor een OOKKIE vakantie zijn kleinkinderen hierdoor gratis meeverzekerd.
De dekking geldt zowel voor doorlopende als aflopende reisverzekeringen. Ook als men al een doorlopende reisverzekering bij de Europeesche heeft afgesloten, zijn kleinkinderen tijdens de OOKKIE vakantie gratis meeverzekerd. Deze nieuwe OOKKIE-verzekering is uitsluitend verkrijgbaar bij het Toerkoop Reisburo.
OOKKIE is een initiatief van de Toerkoop Reisburo Groep en verzorgt op maat gemaakte vakanties voor grootouders en hun kleinkinderen. “Opa’s en oma’s hebben nu volop tijd voor hun kleinkinderen – niet alleen om als oppas te fungeren maar ook om veel activiteiten met hen te ondernemen,” zegt Don Kaspers, directeur van de Toerkoop Reisburo Groep. “Daarom hebben we een speciale brochure uitgebracht met bijna 40 OOKKIE vakanties. Wat is nu leuker om met de kleinkinderen lekker in een bungalow aan het strand of in een hotel met een leuke kinderclub te verblijven, samen naar een pretpark als Disney Parijs of de Efteling te gaan. OOKKIE vakanties zijn er dus voor dichtbij bestemmingen als Nederland, België, Duitsland en Parijs, maar ook vliegvakanties naar bijvoorbeeld Spanje, Turkije, Tunesië, Griekenland en Egypte.” www.toerkoop.nl | www.europeesche.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.