>Reizen zou burgerplicht moeten zijn…

>

Bagages[Bagage kwijt… Image by Patrick Rasenberg via Flickr]

Je hebt zo van die mensen die al reizend geboren lijken, zo gepassioneerd praten ze over hun talloze avonturen in de vier uithoeken van de wereld. Na één minuut besef je: Axelle Red is er één van. “Reizen is voor mij een levenshouding: het contact met andere culturen houdt je geest open en duwt alle vormen van racisme weg. Eigenlijk zou het verplicht moeten worden, als een vorm van burgerdienst.”
(…) De charmes van luchthavens…
“Zwijg mij ervan. Je moet weten dat ik op mijn vliegtuigreizen al talloze keren mijn bagage ben kwijtgeraakt. Al heeft dat ook zo zijn voordelen: je kunt altijd ter plekke nieuwe kleren kopen. Er is niets zaligers dan in kleine winkeltjes de lokale mode te ontdekken. Achteraf ben ik dus des te blijer dat mijn bagage niet tijdig is aangekomen.” Lees het hele verhaal bij Grande

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.