>Rondreizen zijn meer in trek

>Tijdens het eerste kwartaal van 2009 zijn er op de website Reisgraag.nl meer rondreizen geboekt t.o.v. dezelfde periode in 2008. Zowel het midden-oosten als Azië blijken hiervoor in trek. Van het totaal aantal reizen die in het eerste kwartaal van 2008 werden verkocht werd er in 36% van de gevallen voor een rondreis gekozen. In 2009 is dit aantal gestegen tot maar liefst 50%.
Vanessa van Reisgraag.nl: “Wij zien naast de stijging van het aantal boekingen ook duidelijk meer vraag naar informatie over privé- en groepsrondreizen. Onze bezoekers zijn vooral geïnteresseerd in de ervaringen van anderen over de betreffende reisorganisatie of rondreis”.
Vooral Jordanië is een populair land om in rond te reizen. Bij 16% van de rondreizen wordt er gekozen voor dit land in het midden-oosten. India staat met 11% op een goede 2e plaats en China volgt daarna met 9%.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.