>RTL4 test uw kennis van NL

>Hoe goed ken jij Nederland? Dat is de grote vraag in het nieuwe programma ‘WieKent Nederland!?’. Sinds dit weekeinde is Nicolette van Dam veertien weken lang te zien op reis door eigen land. Elke week bezoekt zij een regio waarin twee duo’s van Bekende Nederlanders tegen elkaar strijden en een beroep moeten doen op hun kennis over de plek waar zij zich bevinden. De duo’s reizen kriskras door die regio terwijl zij verschillende opdrachten uitvoeren en allerlei vragen moeten beantwoorden. Zij spelen een spel dat niet alleen hun kennis test maar ook aanzet tot het beter leren kennen en beleven van de plek waar ze zich bevinden.
Uitzending: RTL 4, wekelijks op zaterdag tussen 18.55 en 19.30 uur.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.