>Selectie ‘schone lucht’ campings

>Lekker op vakantie, maar wél op een plek waar alles goed georganiseerd is, en waar rekening wordt gehouden met de wensen van mensen met een beperkte mobiliteit of die problemen hebben aan de luchtwegen. Daarom is Trias met de ANWB een samenwerking aangegaan. De ANWB is dé autoriteit op het gebied van vakanties en Univé-VGZ-IZA-Trias beschikt over zorgkennis. Deze twee krachten zijn gebundeld om tot een bijzonder vakantieaanbod te komen. Dankzij deze samenwerking zijn ongeveer 40 vakantieaccommodaties geselecteerd die tegemoet komen aan specifieke wensen van zorgbehoevenden. Dit zijn ongeveer 20 schone lucht campings en 20 toegankelijke campings geselecteerd met een minimaal aanbod aan standplaatsen. Rond half mei zijn via de website alle campings te bekijken en te boeken. www.unive.nl/zorgeloosopvakantie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.