>Seniorvakantieplan lokt met bonus

>Als de zon eenmaal schijnt ziet Senior Vakantie Plan direct het aantal boekingen aantrekken. Mooi weer is ook voor veel ouderen het moment om plannen te maken er even tussenuit te gaan. Om de boekingen te stimuleren ontvangen deelnemers van Senior Vakantie Plan bij het aanbrengen van een nieuwe reiziger nu als dank een reischeque van EURO 75,-.
Wie met Senior Vakantie Plan op stap gaat, heeft de organisatie in de meeste gevallen via bestaande deelnemers leren kennen. Door de enthousiaste verhalen besluit men vaak ook zelf een reis te boeken bij dé reisspecialist voor ouderen.
Senior Vakantie Plan is erg blij met de toename van het aantal deelnemers door deze ambassadeurs. Als dank daarvoor ontvangen zij een reischeque te besteden bij een volgende vakantie.
Al ruim 40 jaar organiseert Senior Vakantie Plan reizen voor ouderen die zich zelfstandig kunnen redden en in staat zijn het interessante reisprogramma mee te maken. De reizen – van Terschelling tot Thailand – worden begeleid door behulpzame en deskundige vrijwilligers van wie één louter uit voorzorg verpleegkundige bevoegdheid heeft, vaak een geruststellende gedachte. www.seniorvakantieplan.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.