>Squashen op volle zee

>

MSC Fantasia Cruise Ship Front[MSC Fantasia – Image by oliviermartins via Flickr]

Sjoelen, joggingpaden, tennis, midgetgolf, basketbal, volleybal, tafeltennis, kleiduivenschieten, een volledig ingerichte fitnessruimte en de nieuwste fitnessspellen op de Nintendo Wii-spelcomputer. Iedereen die fit wil blijven aan boord van één van de schepen van MSC Cruises heeft keus uit verschillende sportmogelijkheden. Voor degene die houdt van dynamische en snelle sporten is nu ook squash toegevoegd aan het bewegingsaanbod aan boord van de MSC Fantasia. Het vlaggenschip van de rederij, in totaal 333 meter lang en 60 meter hoog, werd in december van het afgelopen jaar officieel te water gelaten in Napels.
Op het buitendek nummer zestien (Aurora-dek), achter het Lo Stadio-sportcentrum, is een
buitensquashbaan, volledig gemaakt van transparant keramiek, aangelegd. Deze baan, met een lengte van 7.3 bij 4.5 bij 3.2 meter en is voorzien van een aluminium frame. Omgeven door de zee kunnen fanatieke squashers het beste uit zichzelf naar boven halen. Ook de MSC Splendida, de tiende telg van de MSC Cruises-familie, wordt voorzien worden van een squashbaan aan boord. Dit cruiseschip wordt in juli gelanceerd in Barcelona.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.