>Tien tips voor op de trappers

>Het Algemeen Dagblad geeft tien tips voor een geslaagde fietsvakantie. Hier de eerste: Elke fietsvakantie, zeker de eerste, is een belevenis. De snelheid is laag genoeg om de omgeving intens te kunnen beleven en hoog genoeg om flinke afstanden te overbruggen zodat er ook veel ís om intens te beleven. Bovendien is het een avontuur. Er gebeurt van alles en contact is makkelijk gelegd. Van stilte is vreemd genoeg tijdens het fietsen zelf weinig sprake. Dat komt door de wind die in de oren suist. Daarnaast is er altijd tegenwind. Bekend is ook de inzinking. Wie een uur of vier op een zadel zit, voelt zich fysiek wel eens wat minder of ziet opeens op tegen de resterende kilometers. Dit hoort erbij: de inzinking gaat altijd over. De voldoening achteraf is er des te groter om. Lees het hele verhaal bij het AD.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.