>Turkije: Ideaal voor jongeren

>Vakantie.nl maakt een mooi overzicht van alle vakantiemogelijkheden in Turkije: “Turkije is ideaal voor jongeren die van brede stranden, een heerlijke temperatuur, avontuur, cultuur en een wild uitgaansleven houden. Deze ingrediënten zijn allemaal te vinden in de populaire plaatsen Alanya, Bodrum, Gümbet en Marmaris. Daar bevinden zich de meest bruisende partykroegen, hippe discotheken en nachtclubs.
Alanya staat bekend om zijn geweldige stranden, waar je heerlijk kunt zonnen en een drankje kunt scoren bij de vele strandtentjes. Het centrum is een waar doolhof van straatjes.
* Uitgaan: In het centrum en aan de boulevard vind je veel sfeervolle restaurantjes en barretjes, waar je de stapavond kunt beginnen. Discotheken zoals Janus, Robin Hood, Havana en de James Dean bevinden zich in het centrum. Veel van deze discotheken hebben een overdekt en een openluchtgedeelte. Er wordt vooral de laatste house- en clubmuziek gedraaid. De entree en drankprijzen zijn ongeveer hetzelfde als in Nederland.
* Winkelen: In de bazaar kan je oneindig lang shoppen. Het is erg goedkoop en meestal kan je nog meer van de prijs afhalen door af te dingen.
* Actief: Ook voor actievelingen valt er veel te beleven. Je kunt namelijk raften, op jeepsafari, duiken of een bezoek brengen aan het Aquapark Waterplanet.” Lees meer bij Vakantie.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.