>Vakantiepark Dierenbos opent 15 april

>Verbouwen, faceliften en verjongen: als geen ander weet tv-persoonlijkheid Marijke Helwegen wat er voor nodig is om te werken aan uitstraling. Na ruim drie maanden verbouwen en vernieuwen is Marijke dan ook dé persoon om de opening van Libéma Vakantiepark Dierenbos voor haar rekening te nemen. Op woensdag 15 april opent zij samen met drs. R.H. Augusteijn, burgemeester van de gemeente Maasdonk, het park met een duivenact. Vanaf medio april kunnen gasten op Libéma Vakantiepark kamperen, maar ook logeren in gethematiseerde bungalows, chalets en boomhutten. Libéma Vakantieparken investeerde de afgelopen maanden ruim € 2 miljoen in het nieuwste park, Libéma Vakantiepark Dierenbos. De bungalows op het park werden volledig gerestyled en voorzien van moderne voorzieningen zoals een infraroodsauna en vaatwasser. Naast het interieur, werd ook het exterieur aangepast. Vanaf medio april kunnen gasten, door het aanbrengen van grote fotowanden, al aan de buitenzijde van hun accommodatie zien of zij overnachten in type Das, Damhert, Fazant of Vlinder. Het nieuwe parkcentrum – de Boswachtershoeve – huisvest naast de receptie ook een groot restaurant, loungehoek, bowlingbaan, indoor zwembad, snackcorner en een recreatieruimte. Diverse kampeervelden zijn opnieuw ingedeeld waardoor er meer royale kampeerplaatsen zijn ontstaan. Gasten komen tijdens een vakantie op het park allerlei bosdieren tegen zoals fazanten, zwijntjes, pauwen en herten. Ook is er een grote speeltuin in het bosthema gerealiseerd. Jan Blijenberg, divisiedirecteur Libéma Vakantieparken: “Terug naar de fijne Nederlandse natuur, maar wel kunnen genieten van comfort. Dát is wat gasten beleven tijdens een korte of langere vakantie op ons nieuwe park”. www.libemavakantieparken.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.