>Voorjaarsbeurs bij Paleis het Loo

>>Voorjaarsbeurs bij Paleis het Loo 8Tijdens het paasweekend, van vrijdag 10 tot en met maandag 13 april, worden er op Paleis Het Loo in Apeldoorn voor jong en oud diverse activiteiten georganiseerd. Zo kan men genieten van de exclusieve voorjaarsbeurs ‘Salon Authentique’ op het Stallenplein en op Eerste en Tweede Paasdag is het paleisdak open voor publiek.
De trap over de zolders van het ruim 300 jaar oude paleis leidt naar een dakterras. Vanaf dit hoge punt kunnen bezoekers op Eerste en Tweede Paasdag het onverwacht weidse uitzicht over de prachtig aangelegde paleistuin en de voorterreinen van Het Loo bewonderen: een gebied van 6 hectare, dat omsloten wordt door het bosrijke paleispark. In de maanden april en mei is dit paleispark vanwege de bloeiende rododendrons en azalea’s toegankelijk voor publiek; men kan hier een wandeling maken rondom Jachtslot Het Oude Loo, het buitenverblijf van H.M. de Koningin.
In het Stallencomplex is de tentoonstelling ‘Een Koninklijk Fotoalbum, deel 10’ te zien, waarbij een film wordt vertoond met bekende Nederlanders die vertellen over hun fotomoment met leden van het Koninklijk Huis.
Op het Stallenplein wordt vier dagen lang (10 t/m 13 april) de exclusieve voorjaarsbeurs ‘Salon Authentique’ gehouden, waarbij ruim tachtig standhouders zich presenteren met artikelen op het gebied van interieur, tuin, decoratie, kunst en antiek. De beurs is te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur, het museum en de kassa sluiten om 17.00 uur. Voor de beurs worden geen extra toeslagen geheven. Meer informatie: www.salonauthentique.nl
Paleis Het Loo Nationaal Museum: www.paleishetloo.nl, Informatie Paleispark: www.kroondomeinhetloo.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.