>Wedstrijd 100 jaar Nationale Parken

>

Jachthuis Sint-Hubertus (St. Hubertus Hunting ...[Nationaal Park Hoge Veluwe – Image via Wikipedia]

Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de eerste Nationale Parken in Europa (Zweden) werden ingesteld. Voor het Samenwerkingsverband Nationale Parken is dit aanleiding geweest om te zoeken naar een mogelijkheid om de Nederlandse parken bij een zo breed mogelijk publiek van “liefhebbers” eens extra “in the picture” te plaatsen. In samenwerking met het maandblad Grasduinen wordt daarom een fotowedstrijd georganiseerd onder het motto: KIJK: Nationale Parken! Iedereen kan tot 1 juni foto’s insturen van favoriete plekjes, vergezichten, flora en fauna in de Nationale parken. De winnende foto’s zullen in het oktobernummer van Grasduinen worden gepubliceerd. Details over deze fotowedstrijd zijn te vinden op: www.grasduinen.nl en www.nationaalpark.nl
De spelregels zijn o.a.
– De jury sluit inzendingen uit die hebben geleid tot verstoring van de natuur.
– Iedere deelnemer mag maximaal vijf beelden insturen.
– Alleen kleine bewerkingen met een bewerkingsprogramma zijn toegestaan (zoals het maken van een uitsnede, verscherpen, aanpassen wit- en kleurbalans en contrast). Je bewerking mag het originele karakter van de foto niet aantasten.
Dit zijn de prijzen:
– geheel verzorgd hotel-midweek (2 personen) in de directe omgeving van enkele Nederlandse
Nationale Parken
– weekendje (2 personen) NP Schiermonnikoog
– dagtrip (2 personen) naar NP De Hoge Veluwe, incl. entree Kröller-Müller Museum

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.