>Weekendje weg in sta-caravan

>Als gevolg van de economische neergang en het behoudende uitgavenpatroon zullen veel families dit jaar niet enkele malen voor een langere periode op vakantie gaan. Maar een of meerdere weekendjes weg laat men zich zelden ontnemen. Om hierop in te spelen, kan men bij campingorganisatie Easycamp nu ook een korter verblijf in een stacaravan boeken: een weekendje (overnachting op vrijdag, zaterdag en zondag) of midweekje van maandag tot en met vrijdagochtend. ‘Hiermee bereiken we nu niet alleen de kortweg markt maar ook gezinnen die nog niet eerder een verblijf in een volledig ingerichte stacaravan ervaren hebben. Door middel van zo’n probeerweekend kunnen pa, ma en de kinderen eens testen of zo’n luxe vakantie iets voor de lange schoolvakanties is,’ stelt Erna van ’t Westeinde, algemeen manager van Easycamp. Wil men in de buurt van een stad kamperen, dan biedt Easycamp deze mogelijkheid voor zo’n 13 steden. Het aanbod is makkelijk op te zoeken via de link www.easycamp.nl/weekendjeweg.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.