>Wellness in Ierland

>Wie bij het denken aan een luxe spa visioenen krijgt van tropische oorden, doet er goed aan dit droombeeld bij te stellen. Genieten kan namelijk ook veel dichterbij huis, in Ierland om precies te zijn. Zo heeft spa-resort Monart in Ierland alles op wellnessgebied. Het noemt zichzelf “een rustpunt in het ruige Ierse landschap waar zelfs de meest overwerkte persoon ontspanning vindt.” Gasten kunnen ook een dagje shoppen in wereldstad Dublin, die op 1,5 uur rijden van Monart Spa ligt.
Gezond genieten gebeurt in Monart op twee vierkante kilometer gevuld met sauna’s, een zwembad vol bronwater en een traditionele hamam. Luxe behandelingen, sfeervolle accommodatie en haute cuisine zitten ook in het pakket. Bodywrap, hydrotherapie, gezichtsmasker behoren ook tot de mogelijkheden. Zie voor meer informatie www.monart.ie of www.ierland.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.