>Welness voor kinderen

>Met wellness kun je niet vroeg genoeg beginnen, wordt wel gezegd. Steeds meer hotels bieden behandelingen voor kinderen aan. Dat het daarbij niet om anti-aging gaat moge duidelijk zijn. De kids krijgen juist hele volwassen ontspanningspakketten voorgeschoteld. Zo masseren de specialisten van het Travel Charme Hotel in Bansin aan de Oostzeekust kinderen vanaf vier jaar met gesmolten chocoladebonen. Niet alleen lekker voor de kids, ook vermoeide ouders varen wel bij een uurtje tijd voor zich zelf.
Het superdeluxe Hotel zur Bleiche, dat al meermaals de ‘oscar’ van de wellnesshotels in de wacht sleepte, doet ook aan kinderwellness. Voor € 90 krijgen de kleintjes een aarbeien-kwarkmasker. Tijdens het badderen in venkelolie worden sprookjes uit het Spreewald voorgelezen. Aansluitend volgt er een schminksessie waarin de kindergezichtjes in vrolijke kleuren worden geverfd.
Het in de Alpen gelegen Hotel Rübezahl in Allgäu is gespecialiseerd in rugmassages voor kinderen. Verder bestaat de behandeling uit een voetbad en een crèmepakking in een warm waterbed, inclusief een glaasje alcoholvrije sekt. Prijs € 50. En als ouders ook een behandeling nemen, krijgen de kinderen korting. Duits Verkeersbureau

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.