>Zonder trappen door Ierland

>>Zonder trappen door Ierland 12Met dank aan GoEco heeft Ierland er een gezond en ecologisch vakantieconcept bij: op pad met de elektrische fiets. Ideaal voor minder getrainde fietsers, mensen die slecht ter been zijn of voor wie gewoon geen zin heeft om te trappen. Ierland is een populair fietsland en dankzij deze nieuwe ontwikkeling nu nog toegankelijker. Ook aan het weer is gedacht: met behulp van een uitklapbaar regendakje blijven vakantiefietsers ook in een stortbui droog.
Wie in Ierland op de fiets stapt staat een bijzondere ervaring te wachten. Al fietsend verandert het uitzicht van groen heuvelland vol schapen naar steile kliffen die oprijzen uit de zee. In elk dorpje zijn gezellige pubs te vinden om te lunchen of even een typisch Iers biertje te drinken en te praten met de stamgasten.
Het aanbod bestaat uit losse verhuur, een tweedaags tourpakket met hotelovernachtingen en een all-inclusive pakket voor zeven dagen. De elektrische fietsvakanties zijn een initiatief van de in Limerick gevestigde specialist GoEco. Zie voor meer informatie www.goeco.ie of www.electricbikeholidays.ie

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.