>Actie voor vakantiecheck

>

Autopech[Niets vervelender dan autopech onderweg…Image by Ingrid Meijering via Flickr]

Vakantiegangers kunnen zich vanaf vandaag tot en met half september aanmelden voor de VakantieCheck voor hun auto. Niets is namelijk zo vervelend als pech met de auto op weg naar het vakantieadres. De ANWB werkt bij deze campagne nauw samen met de BOVAG.
Aanmelden voor de VakantieCheck kan via www.anwb.nl/vakantiecheck. Daar kan men een formulier downloaden en naar een deelnemend BOVAG bedrijf gaan. Dit voert de uitgebreide VakantieCheck uit. Inmiddels doen ruim 1000 BOVAG-bedrijven mee aan de actie. Als de auto direct wordt goedgekeurd en eventuele reparatie-adviespunten zijn uitgevoerd, ontvangt de bezitter het VakantieCheck Vignet. Naast de auto kan men ook voor caravans, campers, vouwwagens, aanhangwagens en motorfietsen terecht.
Een zomerpech Top 5 luidt als volgt:
1. Elektronische storingen/accu
2. Banden
3. Defect aan remmen
4. Koelingsproblemen
5. Motor verliest vermogen
ANWB-leden krijgen 10 procent korting op de VakantieCheck. De eerste 12.000 deelnemers krijgen een ANWB VakantieTas cadeau. Deze tas zit vol producten en aanbiedingen die de vakantie leuker maken. De ANWB VakantieTas is vanaf 8 juni op te halen in de ANWB winkels .

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.