Agriturismo & Kleine Hotels Italië

Valdelsa (Elsa valley) seen from Filicaja Esta...[Image via Wikipedia]

De jongste editie van de gids ‘Agriturismo & Kleine Hotels in Italië’ ligt sinds deze week in de schappen. De Italiaanse logeervariant is de status van ‘logeren op de boerderij’ ruimschoots ontstegen en de palazzi, villa’s, burchten en kastelen geven het boek een klassieke élégance die je tot de laatste bladzijde in Italië houdt. Alle 180 adressen, verspreid door heel Italië, zijn voorzien van kleurrijke omschrijvingen en sprekende foto’s die de lezer meenemen naar unieke plekjes en bijzondere verhalen. De duidelijke landkaarten en de handzame indeling op naam, plaatsnaam en thema brengen je direct naar de bestemming van jouw dromen. Of je nu truffels wilt zoeken in Montaione, een kookcursus wilt volgen in Castel di Lama of een wijntje wilt proeven aan het zwembad in Casigliano.
Titel: Agriturismo en Kleine Hotels Italië, Uitgever: Spalder, ISBN: 9789077090442, Formaat: 127 x 220 mm, Inhoud: 400 pagina’s, Prijs: € 19,50, Verkoop: Nederlandse & Vlaamse boekhandels en de ANWB

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.