>Beste Belgische bedden

>De jongste editie van “Bijzondere Logeeradressen in Nederland & België” wijst je tal van bijzondere en bijzonder leuke logeeradressen in de Lage Landen. Allemaal uit de eerste hand.
Bij het bezoeken van alle adressen die het boek hebben gehaald, werden twee dingen zonneklaar. Eén: Nederland en België herbergen een schat aan prachtige plekjes met rustieke landgoederen, karakteristieke herbergen en klassieke hotels. En twee: de historie, de verhalen en vooral de mensen achter deze prachtaccommodaties, zijn nog eindeloos veel unieker.
De prachtige kleurenfoto’s en uitvoerige beschrijvingen nemen de lezer mee op reis langs 128 van de meest bijzondere plekjes in Nederland en België. Alles van idyllische optrekjes tot indrukwekkende etablissementen; enkel accommodaties met een verhaal. Achterin het boek wijst een handzame indeling op naam, plaatsnaam en thema de gebruiker de weg. Nieuw achterin is de City Guide, met de leukste hotels in Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Antwerpen op een rij. Titel: Bijzondere Logeeradressen in Nederland & België, Uitgever: Spalder, ISBN: 9789077090251, Formaat:127 x 220 mm, Inhoud:336 pagina’s, Prijs: € 19,50,
Verkoop: Nederlandse & Vlaamse boekhandels en de ANWB

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.