>Campingbeheerder: Altijd vakantie

>Niet iedereen vindt na verloop van tijd het beheren van een camping een last (zoals vaak op tv blijkt). Henk en Sity Hettema van Camping Strandbad Edam denken er anders over: ‘Werkzaam zijn op een camping is gewoon een manier van leven’,vult Henk zijn vrouw aan. ‘En die manier van leven moet je leuk vinden. Wij vinden het heerlijk. In de zomer sta je eigenlijk 24 uur per dag klaar voor je publiek. Je moet niet in uren gaan rekenen. Laatst waren voor de tweede keer de aardappelen weer aangebrand. Dan komt er een camper het terrein op rijden en dat gaat voor. Maar wij lachen daar om, hoor. Dat hoort erbij. En mijn vrouw en ik doen het niet alleen, we hebben André die ons elke dag weer bijstaat en die inmiddels een heel vertrouwd gezicht is hier op de camping.’ Lees het hele verhaal bij Echo.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.