>CaptainCruise.nl voor bootreizen

>Terwijl in Nederland al meer dan 50% van de reizen via internet geboekt werden, bleef de cruisemarkt vooral het traditionele kanaal gebruiken. Waar op internet betoogd werd dat je online je cruise kon boeken, bleek je uiteindelijk op een aanvraagformulier te stoten. Het nieuwe bedrijf van de broers Michel en Bob Kuijs, www.captaincruise.nl, schopt volgens hen dit laatste heilige huisje van de reismarkt omver. Met een uitgebreide website vol informatie moet het de consument verleiden om tot boeken van een cruise over te gaan. En dan kan echt. Binnen 15 minuten kan de klant zijn favoriete cruise boeken, vliegtuigstoelen reserveren, een transfer regelen en eventueel een hotel bijboeken. “Het was voor ons geen makkelijke opgave, maar voor de klant is het nu heel eenvoudig een complete cruisereis te boeken”, verzucht Bob Kuijs, de man achter internetsuccessen als Makelaarsland en Jaap.nl. “Het was bijna onmogelijk om de boekingsystemen aan elkaar te knopen. We waren erg blij met About:Blank, het bedrijf verantwoordelijk voor onze automatisering. Anders was het niet gelukt.”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.