>Crime scene in dierenpark

>>Crime scene in dierenpark 8Iedere zaterdagmiddag in juni om 14:00 uur kunnen kinderen in Dierenpark Wissel bij Epe op forensisch onderzoek uit tijdens de spannende activiteit Zoo Crime Investigation. Er is een dode flamingo gevonden in het park en het lijkt erop dat het dier geen natuurlijke dood is gestorven. Op het plaats delict zijn sporen gevonden van verschillende verdachten. Van wie zijn de sporen en wat hadden de verdachten te zoeken op het plaats delict? De hoofdrechercheur van de Zoo Politie zit met zijn handen in het haar en kan wel wat hulp gebruiken. De kinderen gaan aan de slag als forensisch onderzoeker en proberen samen de moord op te lossen.
Gekleed in echte onderzoeksjassen en met behulp van loep, kwast, pincet en andere onderzoeksmaterialen gaan de kinderen aan de slag om de dader te vinden. Een pootafdruk in het gras, een geknakt takje, een stukje vacht, alles kan een aanwijzing zijn wie de dader is van de moord op de flamingo. Voorzichtig lopen de onderzoekertjes rond bij het plaats delict om geen bewijsmateriaal te beschadigen. Ze onderzoeken pootafdrukken, ruiken aan gevonden materiaal en maken overal aantekeningen van. Door alle sporen te verzamelen komen er steeds meer verdachten bij.
Zoo Crime Investigation wordt gehouden op zaterdagen 6, 13, 20 en 27 juni en start om 14.00 uur. De activiteit kost € 6,25 per persoon, dit is exclusief entree, maar inclusief patatje, drinken en oorkonde. Vanwege beperkte deelname is reserveren noodzakelijk. Inschrijvingen kunnen telefonisch worden doorgegeven op 0578-613106.
Dierenpark Wissel, Woesterbergweg 2b, 8162 RD te Epe tel.: 0578-613106, www.wisselzoo.nl.

0

Reacties

  1. ekoepe
  2. ekoepe

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.