>Evenement over motorsport

>Tijdens Nederlands grootste eendaagse sportevenement, de TT van Assen, wordt dit jaar voor de eerste keer het MotoDreamEvenTT gehouden in de TT-Hall Assen direct naast het circuit. Van woensdag 24 tot en met zaterdag 27 juni kunnen motorliefhebbers genieten van een vierdaagse motorsportshow, ingericht rondom verschillende thema’s zoals motorrace, motorcross, speedway, Parijs-Dakar en ijsspeedway.
De beurs is ruim opgezet en TT-Hall Assen beschikt over 6.000 gratis parkeerplaatsen. Er zijn onder meer motoren te zien van Jack Middelburg, Jurgen van den Goorbergh, Roelof Thijs, Erik Eggens en ex-wereldkampioen motorcross John van den Berk. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de geschiedenis van de TT. Tevens kunnen bezoekers vanaf een origineel stuk ‘strubbentribune’ met houten bankjes, oude motorsportbeelden bekijken. Ook aan de raceliefhebbers is gedacht: zij kunnen racen op verschillende Playstations met demonstratiespellen. MotoDreamEvenTT biedt volop motorvermaak voor zowel jonge als oude motorliefhebbers.
MotoDreamEvenTT is vier dagen lang geopend voor publiek. Van woensdag 24 juni tot en met vrijdag 26 juni van 13.00 tot 21.00 uur en zaterdag 27 juni van 09.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 6,00, kinderen tot 12 jaar gratis entree (mits onder begeleiding). www.motodreameventt.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.