>Groningers geven vakanties weg

>Groningen Airport Eelde start wederom met de regionale Boek & Win actie waarbij dit jaar 10 zonvakanties worden weggegeven. Alle vakantiegangers uit Noord Nederland kunnen meespelen. Deze speciale actie wordt gesponsord door: Sudtours, Corendon, Hotelplan, Holland International, Oad Reizen en Primavera.
De actie is simpel. Je hoeft alleen een vliegvakantie van één van de deelnemende touroperators vanaf Groningen Airport Eelde te boeken. De belangrijkste voorwaarde is dat de vertrekdatum van deze reis tussen 4 mei en 3 juli 2009 valt. Hiermee maak je vervolgens kans op een 8-daagse vliegreis voor 2 personen naar Spanje, Griekenland, Turkije of Portugal met vertrek in dit najaar. Alle reisbureaus in de regio zijn op de hoogte. Dus wie zijn vliegvakantie bij het reisbureau boekt, moet dan aan de reisagent vragen om de deelname aan te melden. Boek je online of telefonisch? Ga dan naar www.groningenairport.nl/boek&win. Hier kun je het online deelnameformulier invullen. Op deze pagina vind je tevens de actievoorwaarden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.