>Hellendoorn wint pretparkentest

>Avonturenpark Hellendoorn is winnaar van de nationale pretparkentest van Vakantie.nl. Volgens de jury scoort het pretpark goed op alle criteria: ruim voldoende variatie aan attracties voor zowel jong als oud, schone en talrijke facilitaire mogelijkheden, veel zorg en aandacht voor minder validen, leuke extra’s en dat alles voor een betaalbare prijs. Avonturenpark Hellendoorn heeft daarmee de pretparken Duinrell, Efteling, Toverland, Koningin Juliana Toren, Walibi World en Linnaeushof achter zich gelaten.
Tijdens het bezoek beoordeelde de redactie van Vakantie.nl de pretparken op verschillende criteria. Op het gebied van toegangsprijzen scoorde Avonturenpark Hellendoorn gunstig en onderscheidde het park zich door de gratis bijgeleverde plattegrond. Daarnaast scoorde het park goed op attracties die zowel voor jong als oud geschikt zijn en de korte wachttijden. Avonturenpark Hellendoorn sprong er tevens positief uit op het gebied van de voorzieningen. Rolstoelverhuur, de goede sanitaire voorzieningen en brede wandelpaden waren hooggewaardeerde elementen. Tot slot werden de seizoensgebonden thema-activiteiten die Avonturenpark Hellendoorn organiseert hoog gewaardeerd.
Marloes van Rooijen, manager marketing en sales van Avonturenpark Hellendoorn, is bijzonder trots op deze onderscheiding, “Om uit deze pretparken gekozen te worden als winnaar van de pretparkentest, is een enorm compliment!”.
Praktische informatie Avonturenpark Hellendoorn:
Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 10 april t/m 1 november 2009 van 10:00 tot 17:00, 18:00 of 19:00 uur. De entreeprijs bedraagt € 19,25 (en vanaf 1 juli € 19,75) en kinderen t/m twee jaar mogen gratis naar binnen. Een Seizoen Pas voor Avonturenpark Hellendoorn kost € 49,50 per persoon. In voor- en naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor alle prijzen en openingstijden op www.hellendoorn.nu.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.