>Hotel cadeau bij Primera

>Primera voegt deze week de Hotel Cadeau Card van Weekendjeweg.nl toe aan haar assortiment. De cadeaucard komt in alle 400 winkels verspreid over heel Nederland te liggen. “De samenwerking met Primera is in onze ogen een logische en heel krachtige combinatie”, zegt Ed Trentelman, woordvoerder van Weekendjeweg.nl. “Nu kan de consument even naar Primera om een Hotel Cadeau Card aan te schaffen met een zelf te bepalen waarde om die aan iemand cadeau te doen. De ontvanger kiest hierbij uit ons aanbod van ruim 2000 hotels. Met de sterk groeiende populariteit van korte hotelvakanties zijn wij ervan overtuigd dat de Hotel Cadeau Card een extra service biedt aan de Nederlandse consument”, aldus Trentelman. Volgens NBTC-NIPO gingen in 2008 2,9 miljoen Nederlanders op een korte hotelvakantie. In de komende drie jaar gaan 4,3 miljoen Nederlanders op een zo’n vakantie. Een deel hiervan is zelfs van plan dit meer dan één keer per jaar te doen.
Primera is inmiddels een van de grootste aanbieders van cadeaucards van diverse partners. “De overgang van traditionele papieren cadeaubonnen naar plastic cadeaucards kent in Nederland, evenals in het buitenland, een stormachtige ontwikkeling”, zegt Gert van Doorn, Formule manager bij Primera.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.