>Jump Outdoor op 1 juni

>Beleef zelf hoe avontuurlijk de natuur kan zijn en kom op 2e Pinksterdag (1 juni) naar het dagrecreatieterrein in het Voorsterbos. Ook dit jaar houdt Natuurmonumenten hier in samenwerking met Jump Outdoor van 10.00 tot 16.00 uur de Open Dag ‘Natuurlijk Avontuur’. Dé mogelijkheid om het Voorsterbos eens op een hele andere manier te beleven: door avontuurlijke buitenactiviteiten. Voor zowel jong als oud is er van alles te doen, dus iedereen is welkom. Het dagrecreatieterrein is bereikbaar vanaf de Leemringweg, afslag “Speelweide”. Voor enkele activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.
Natuurmonumenten Voorsterbos werkt al bijna vijf jaar samen met Jump Outdoor aan de ontwikkeling van avontuurlijke activiteiten. Avontuurlijke natuurbeleving op een duurzame manier, dus zonder dat de natuur er schade van ondervindt. De open dag biedt iedereen de kans om deze activiteiten zelf uit te proberen en het Voorsterbos dus eens van een andere kant te bekijken. Vorig jaar werd de open dag voor de tweede keer gehouden en trok een kleine 600 bezoekers.
Naast Natuurmonumenten en Jump Outdoor presenteren ook de bedrijven van Ontmoet Kraggenburg zich op de Open Dag; het platform van recreatieve bedrijven rondom Kraggenburg. Speciaal voor de open dag wordt een brug gelegd tussen belevenispark Brennels Buiten en het Voorsterbos. Een GPS route wijst je de weg tussen het dagrecreatieterrein, Partycentrum De Voorst, het strandpaviljoen van Brennels Buiten en weer terug.
Jump Outdoor: de specialist in avontuurlijke natuurbeleving. Klim hoog door de bomen te in het High Rope Parcours, een netwerk van verschillende touwbruggen waarmee je vakkundig gezekerd de boomtoppen in gaat. Bak je eigen broodje boven een kampvuur. Laat je jachtinstinct de vrije loop en probeer de roos te raken met een echte hand- of kruisboog. www.natuurmonumenten.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.