>Liefde op Schiphol

>Vanavond – woensdag 6 mei – zendt de NCRV een nieuwe reeks afleveringen uit van ‘Hello Goodbye’. De serie gaat haar zevende seizoen in. Ook dit seizoen spreekt Joris Linssen op Schiphol op zijn eigen en zo herkenbare wijze reizigers en wachtenden aan. In de eerste aflevering staat liefde sterk centraal: liefde op het eerste gezicht, een brugklasliefde, een onprofessionele liefde, een verplichtende liefde en een bijna verstikkende liefde. Een man wacht met een grote bos bloemen op zijn vrouw die alleen een cruise is gaan maken. Jaloezie werd hem te heftig gedurende haar vertrek en nu heeft hij iets goed te maken. En een vrouw wacht op haar Iraanse man die plotseling terug moest naar zijn vaderland met alle gevaren van dien. De angst om elkaar niet meer te zien was groot. Een ontroerende ontmoeting volgt. ‘Hello Goodbye’, woensdag 6 mei 2009 om 20.30 uur op Nederland 1.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.