>Logeren in een Frans kasteel

>De nieuwe gids ‘Logeren in Kastelen, Frankrijk’ ligt vanaf volgende week in de boekhandel
Wat is er Franser dan een kasteel? Zo’n château met torens met kantelen, dikke muren in een lieflijk glooiend landschap… Waar in het kasteelpark een briesje lispelt door het groen van bomen van eerbiedwaardige leeftijd. En waar de eigenaren afstammelingen zijn van een roemrijk geslacht, met passie voor hun woning en de streek. In zulke kastelen overnachten is een droom die u tot realiteit kunt maken met de adressen in deze nieuwe HOBB-gids.
Frankrijk heeft kastelen in allerlei variëteiten. U kunt overnachten in een villa, die hoog verstopt ligt in de Alpen. Of u betrekt voor enige tijd een typisch Normandische manoir op het ruige schiereiland Cotentin. En wat dacht u van een verblijf op een wijnkasteel in een zonnige wijngaard in de Languedoc? Dompel uzelf onder in vakantiesfeer met de honderddertig adressen in deze gids. Titel: Logeren in Kastelen Frankrijk, Uitgever: Spalder, ISBN: 9789077090503, Formaat: 127 x 220 mm, Inhoud: 320 pagina’s, Prijs: € 19,50, Verkoop: Nederlandse & Vlaamse boekhandels

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.