>Maak je reisgids op maat

>Met Odyssee: kies & reis stel je je eigen reisgids samen, die je in een oogwenk voor weinig geld op PDF-formaat in je e-mailbox ontvangt. Of als geprinte versie in je echte brievenbus.
Ga je een weekend naar Girona, Canterbury of Barcelona? Of heb je een zonvakantie op een Grieks eiland geboekt en ga je eiland-hoppen? Of fiets je van zee tot zee van Dover tot Wales? Dan biedt Odyssee uitkomst: geen overtollige bagage, geen ongelezen bladzijden: je kiest op onze website uit wat je nodig hebt. Bovendien is onze informatie actueel. Is er een brand in Griekenland die een opgraving heeft verwoest? Een nieuw museum in Kopenhagen? Meldt een lezer een onverwacht goed restaurant in Praag of Dublin? Oysee Reisgidsen verwerkt het meteen.
www.odyssee-reisgidsen.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.