>Moederdag tussen de zebra’s

>

[foto Panthera Multimedia]

Alle moeders verzamelen! Safaripark Beekse Bergen maakt van Moederdag een bijzonder feestje. Mama’s die op zondag 10 mei een bezoek brengen aan het Afrikaanse wildlife park worden getrakteerd op een verrassing in het Safarirestaurant. Voor de rest van de familie is het eveneens feest: tijdens de bussafari vertellen de rangers over de verhoudingen tussen moeders en kinderen in de dierenwereld.
Hoe verzorgen neushoorns hun jongen? En, hebben de kids van jachtluipaarden net zo’n band met hun moeder als dat veel mensen hebben? Bezoekers van Safaripark Beekse Bergen komen het te weten op zondag 10 mei. Ook de moederdieren worden getrakteerd. Tijdens de voederpresentaties worden zij extra verwend. Safaripark Beekse Bergen (Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek) is op Moederdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. www.beeksebergen.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.