>Naar een onbewoond eiland?

>

Vancouver Island -- Big country[Vancouver Island – Image by Ed Bierman via Flickr]

Het is Victoria day in Canada. Dat betekent hier niet alleen lang weekend, maar ook het officiele begin van het kampeerseizoen. De ski’s worden opgeborgen en de tenten uitgepakt. Ook wij gaan op pad. We gaan zeekayaken op Vancouver Island in de Broken Group Islands.Veel meenemen is niet mogelijk. Een kayak heeft slechts beperkte ruimte. Toch lukt het ons om een tent, kleding en voedsel voor drie dagen te stoppen. Waterdicht. Voorlopig geen luxe meer. Terug naar de natuur.
De “Broken Group Islands” is een prachtig natuurgebied met honderd kleine eilandjes, waarop regenwoud groeit met bomen die meer dan 1500 jaar oud zijn. Het is onderdeel van het Pacific Rim National Park Reserve aan de westkant van Vancouver Island. Lees het hele verhaal bij Volkskrant Reizen

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.